Wegwerkzaamheden De Factorij en De Corantijn

21 augustus 2023

Van maandag 21 tot en met maandag 28 augustus wordt een deel van het asfalt op De Factorij en De Corantijn vervangen. De werkzaamheden zijn ’s nachts. Tijdens de werkzaamheden worden De Factorij en De Corantijn afgesloten. Overdag zijn alle panden bereikbaar.

Planning vernieuwen asfalt De Factorij en De Corantijn

  • Vanaf maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus wordt tussen 19.00 uur ’s avonds en 06.00 ’s ochtends het bestaande asfalt gefreesd, rioolputten worden opgebroken en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Tijdens de werkzaamheden zijn De Factorij en De Corantijn afgesloten.
  • Op vrijdag 25 augustus wordt overdag de belijning aangebracht. De weg is open, maar er gelden er verkeersmaatregelen voor de veiligheid.
  • Op maandag 28 augustus worden, tussen 19.00 uur ’s avonds en 06.00 ’s morgens, rioolputten omgebouwd en zijn De Factorij en De Corantijn afgesloten.

Geluidsoverlast

De werkzaamheden zijn ’s nachts. Dit kan ook in de omgeving voor geluidsoverlast zorgen. Uiteraard wordt geprobeerd de overlast te beperken.. De bedrijven aan het werkgebied zijn op de hoogte gebracht en hebben hun eigen belanghebbenden geïnformeerd. De nood- en hulpdiensten zijn ook op de hoogte van de werkzaamheden en de bereikbaarheid.